Close

Nieuwjaarsconcert

Een van de muzikale hoogtepunten van het Philharmonisch Gezelschap Reuver, is het jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Dit concert wordt georganiseerd in het eerste weekend van januari en is dé gelegenheid om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe kalenderjaar. Op zaterdagavond en zondag presenteert het Philharmonisch Gezelschap Reuver haar bezoekers een gevarieerd muzikaal programma waarbij wordt samengewerkt met verschillende artiesten uit de regio.

Reserveer uw kaarten voor het nieuwjaarsconcert 2020!

Kaarten kosten €15,- per stuk, te voldoen bij het afhalen. Na reservering, middels onderstaand formulier, ontvangt u bericht over het afhaalmoment van de kaarten.

Lid club van 100:

Oud ijzer actie Harmonie Reuver

De op vrijdag, 3 april geplande huis-aan-huisinzameling van oud ijzer in de kernen Reuver en Offenbeek gaat in verband met de corona maatregelen helaas niet door. 

Op dit moment is niet bekend of hiervoor een nieuwe datum geprikt wordt. Dat is o.a. afhankelijk van voor hoelang de maatregelen gaan gelden.

Harmonie Reuver vindt dat uiteraard ontzettend jammer. Mocht er een nieuwe datum komen, dan wordt u hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Wij hopen dat u een plekje kunt vinden, om het oud ijzer voor ons te bewaren.

Staat het u echt in de weg, dan kunt u het ook naar het milieupark brengen.