Jeugd repetitie

De repetitie van de jeugd wordt geleid door dirigent Pieter Classen. Er wordt elke dinsdagavond gerepeteerd van 18.45 – 19.45 uur in café-zaal Ronckenstein.

De jaarlijkse contributie bedraagt 46 euro voor jeugdleden (tot 16 jaar).

In deze contributie zit een eigen bijdrage aan het instrumentenfonds en een eigen bijdrage aan het uniformenfonds verwerkt.

De contributie wordt jaarlijks in de periode mei-juni via automatische incasso geïnd.

Harmonie repetitie

De repetitie van de harmonie wordt geleid door dirigent Frans Bemelmans. Er wordt elke dinsdagavond gerepeteerd van 20.00 – 22.15 uur in Café-Zaal Ronckenstein.

De jaarlijkse contributie bedraagt 92 euro voor volwassen leden.